seven

Om oss

Hos oss är du alltid välkommen oavsett om du är proffs eller hemmafixare.

Att prata erfarenhet, hög service och kunskap i teorin är enkelt. I praktiken ställer det helt andra krav. Det är därför du ska välja oss på Bengts Färg.

Ett brett sortiment från välkända varumärken

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt. Vår kunniga och engagerade personal har lång erfarenhet i branschen och hjälper gärna till med att svara på dina frågor – allt ifrån helhetslösningar eller om du bara är ute efter lite nya idéer och tankesätt. 

Vår främsta målsättning är att du som kund ska bli nöjd och vi gör vårt bästa för att lyckas med det.

Välkommen in till oss för att inspireras och ta del av vår kunskap!

Vi hjälper dig med

färg

Förutom Nordsjös egna produkter har vi färg från både Jotun och Teknos. Vi har även färgsättare och vår Färgdoktor som gärna hjälper dig när du vill göra om.

Läs mer

Vi hjälper dig med

tapeter

Hos oss finns tapeter för alla stilar! I vårt breda tapetsortiment hittar du välkända och unika varumärken med hög kvalitet. Med tapeter kan du skapa en mer ombonad och varm känsla till ditt hem än med färg.

 

Läs mer

Vi hjälper dig med

golv

Med ett brett golvsortiment från varumärken som Tarkett, Kährs med flera har vi golvet för dig. Vi hjälper dig hela vägen, från rådgivning till att även lägga ditt golv. Med vår expertis är vi rådgivare om du planerar att renoverar ditt befintliga golv, med tips på tillvägagång, produkter och verktyg som du behöver och även hjälpen om så önskas.

Läs mer

Vi hjälper dig med

inredning

Som en av länets största återförsäljare av modernt designade produkter från varumärket House Doctor kan du designa hemmet med allt från lampor, stolar, mattor och speglar. 

Läs mer

Vi hjälper dig att skicka med

Bring

Bring ombud– hos oss kan du hämta eller lämna ditt paket via vårt samarbete med Bring. 

Läs mer